Вибір зарядного пристрою BOSCH для акумуляторів

Посаджена акумуляторна батарея псує настрій та плани, надзвичайно сильно це відчувається взимку. Працездатність акумулятора що сів, легкового та вантажного автомобіля, чи будь-якого іншого транспортного засобу можна легко відновити, маючи зарядний пристрій BOSCH

Пускозарядні пристрої BOSCH швидко заряджають батарею без збоїв в роботі. Деякі моделі передбачають можливість регулювання зарядного струму. Підвищують комфорт використання пристрою світлодіоди, які дозволяють стежити за станом зарядки. Подовжує термін експлуатації спеціальний захист від перегріву і переплутування полюсів, що також покращує безпеку конструкцій.

Кожна модель оснащується індивідуальним набором характеристик, детальніше з якими ознайомимось нижче. 

BOSCH Зарядний пристрій C1 для акумуляторів 12V-3.5A (для акумуляторів ємністю до 120Ah) (018999901M)

Портативний ЗП Bosch C1 використовується для живлення акумуляторних батарей з номінальною потужністю 12 В. Завдяки вбудованому мікропроцесору, імпульсний пристрій забезпечує поетапний заряд. Матеріал корпусу – високоміцний пластик. На панелі керування зарядним пристроєм розташовані світлодіодні лампочки, які сигналізують про вибраний режим роботи, що програмуються за допомогою кнопки «MODE».

Безпека використання у домашніх умовах забезпечена сучасними технологіями. Портативна зарядка оснащена захистом від замикання в ланцюзі, перегріванні та перевантаженні. Не порушить роботу та неправильне підключення до клемних виводів батареї. Обмотка кабелів зберігає свою структуру незалежно від температури довкілля. Уникнути появи іскор допомагають затискачі-крокодили, які щільно притискаються до клем.

Зарядний пристрій C1 для батарей з потужністю 12V-3.5A відрізняється високою ефективністю, якісною збіркою та невибагливістю у використанні.

BOSCH Зарядний пристрій C3 для акумуляторів (6V=2Ah-14Ah/12V=14Ah-120Ah) (018999903M)

ЗП Bosch C3 розроблено для заряду свинцево-кислотних батарей з потужністю 6V (ємність 1,2-14 A/год) та 12V (ємність 1,2-120 A/год). У приладі передбачено 4 положення підживлення з урахуванням типу та стану батареї. Пристрій автоматично визначає режим, що гарантує ефективне заряджання акумулятора.

Зарядний пристрій C3 має кілька дуже корисних функцій:

ЗП Bosch C3 використовується для роботи з батареями всіх типів транспортних засобів. Заряджає акумулятори AGM, з рідким електролітом, гелієві. Безпечний в індивідуальному використанні, за рахунок наявності заводського захисту від замикання та перегріву.

BOSCH Зарядний пристрій C7 для акумуляторів (12V =14Ah-230Ah / 24V =14Ah-120Ah) (018999907M)

Інтелектуальний ЗП Bosch C7 рекомендований для підживлення автомобільних батарей, розрахованих на 12 В потужності із силою струму 14-230 А/год та 24 В потужності з напругою 14-120 А/год. Підходить до всіх типів акумуляторних пристроїв.

На відміну від інших лінійок бренду, у моделі Bosch C7 є шість робочих режимів живлення, які ОС пристрою визначає на автоматі. С7 без проблем заряджає навіть повністю розряджені акумулятори.

Зарядний пристрій С7 здатний зарядити акумулятор BOSCH та АКБ інших виробників, з мінімально допустимим рівнем енергії, при цьому якщо напруга батареї в межах 7,5-10,5 В, включається імпульсна зарядка. Також системою передбачено постійне підзаряджання (1,5A), яке запускається після закінчення 1-4 режимів, і відновлює роботу акумулятора. Прилад оснащений сигнальними діодами, що сповіщають про помилки підключення.

І головна фішка Bosch C7 — під час заряджання акумулятора, пристрій може працювати як додаткове джерело живлення електроприладів.