Вирішіть ваші садові турботи з Motul Garden

З настанням осені починаються садові турботи. Подбайте про Вашу садову техніку разом з продукцією Motul:

Вирішіть ваші садові турботи з Motul Garden

Motul Garden 2T: має спеціальну формулу, призначену для забезпечення надійного змащення і захисту двигуна від зносу і корозії. Ця олива також допомагає зменшити викиди диму та шкідливих речовин, що можуть бути шкідливими для довкілля.

Спеціально розроблена для садової техніки з 2-х тактним двигуном. Застосовується в мотокультиваторах, газонокосарках, ланцюгових пилах, машинах для очищення землі… Рекомендується для двигунів які працюють в важких умовах: високі оберти, інтенсивні режими роботи. Сумісний з етилованими та неетилованими бензинами.

Motul Garden 4T: розроблена для забезпечення оптимального змащення і захисту чотиритактних двигунів у садовій техніці. Вона може допомогти підвищити тривалість служби двигуна і покращити його загальну продуктивність.

Спеціально розроблена для моторизованих садових інструментів та малої сільськогосподарської техніки. Використовується в усіх типах 4-х тактних бензинових двигунах і дизелях. Газонокосарки, мотокосарки, мотоблоки та мінітрактори… Сумісна з усіма видами палива: етилований та неетилований бензин, дизельне пальне, етанол, біопаливо. Усі типи 4-х тактних двигунів з каталітичними нейтралізаторами або без них.

Завжди рекомендується дотримуватися рекомендацій виробника вашої садової техніки щодо типу і властивостей моторної оливи, яку ви використовуєте, оскільки це може вплинути на продуктивність і тривалість служби вашого обладнання.