VAN WEZEL – новий бренд у портфелі VBavto!

VBavto представляє новий бренд в своєму портфелі - Van Wezel! Вам тепер доступно понад 350 нових артикулів, таких як радіатори кондиціонера, охолодження, інтеркулера, оливи, моторчики пічки та інші комплектуючі: дзеркала, ліхтарі, повторювачі повороту, бампери, захист гальмівного диска та інші. Слідкуйте за оновленнями, адже асортимент бренду VBavto постійно поповнюється новими актуальними позиціями!

Van Wezel Autoparts - бельгійська компанія, що належить до групи компаній Unipart та є асоційованим постачальником Temot International і ATR. Завдяки постійній увазі на якість та інновації, вона є одним із провідних гравців у Європі у виробництві та дистрибуції автомобільних кузовів та елементів охолодження.

Завдяки більш ніж 65-річному досвіду, Van Wezel розробила потужну пропозицію сильних та надійних брендів, таких як Equipart (комплектуючі кузова), Hagus (дзеркала), International Radiators (охолодження двигуна) та HS (Hubert Schlieckmann) (різні запчастини за стандартами OE), які зайняли вагоме місце на європейському ринку.

Ви можете бути впевнені, що продукція Van Wezel пройшла найсуворіші тести на якість, легкість монтажу та безпеку. Продукція бренду еквівалентна оригінальним продуктам за усіма критеріями, окрім ціни.

Для бельгійського ринку Van Wezel має спеціальний асортимент OEM та OES-запчастин для найпопулярніших марок автомобілів. Завдяки своєму ноу-хау та дотриманню високих стандартів оригінального виробництва, компанія забезпечує таку саму якість та майстерність, як і власні бренди, і гарантує професійну підтримку клієнтів.

Переконайтеся у якості та надійності продукції Van Wezel. Замовлення доступні в каталозі VBavto.