TOKICO – новий бренд у портфелі VBavto!

Зустрічайте, TOKICO - новий бренд в асортименті VBavto! Якісні амортизатори бренду для найпопулярніших моделей авто вже доступні для замовлення!

Історія компанії TOKICO перевищує 80 років. У 1937 році було організовано приватне підприємство під назвою TOKYO KIKI Ltd, яке займалось розробкою та випуском гідравлічного та пневматичного обладнання, у тому числі обладнання для газових станцій. У 1965 році компанія TOKIO KIKI була перейменована на TOKICO Ltd., під якою і стала відомою у всьому світі. Сьогодні TOKICO виробляє автомобільні амортизатори, компоненти гальмівних систем, гідравлічне та пневматичне обладнання.

Амортизатори TOKICO постачаються на конвеєри автомобільних заводів Японії, Європи та Америки, а також вторинний ринок. Бренд входить до частини компанії Hitachi. Ключові ринки збуту: Японія, США. Завдяки комфортній та довговічній роботі, вони отримали свою відмінну репутацію серед автолюбителів.

Частина вироблених запчастин входить до штатної комплектації обмеженого числа автомобільних марок Toyota (модель RAV4) і Lexus (моделі RX300/330/350). 

Важливо, що японські та таїландські запчастини під ім'ям японської компанії один від одного не відрізняються. Амортизатори, що випускаються, дуже високо оцінюють власники японського, а також деякого американського, китайського автотранспорту. Амортизатори бренду серій Performance та Illumina відрізняються м'якістю та рекордною зносостійкістю.

Перейти до каталогу - тисніть тут!

Країна виробника: Японія