Серія олив Specific від Motul спеціально для вашої марки авто

Лінійка Specific Motul має подвійну ціль: якомога швидке реагування на останні специфікації ОЕМ, а також 100% відповідність одній специфікації або одному схваленню ОЕМ. Лінійка Specific орієнтована виключно на одну специфікацію схвалення, помилки виключенні.

Серія олив Specific від Motul спеціально для вашої марки

Виберіть об’єм:

Олива 0W30 Specific 2312 (1L)

Олива 0W30 Specific 2312 (5L)

Високотехнологічна 100% синтетична енергоощадна моторна олива, спеціально розроблена для дизелів “BlueHDi”, які оснащенні системами вибіркової нейтралізації відпрацьованих газів SCR Групи PSA (Peugeot, Citroën та DS), для яких регламентовано використання моторних олив схвалених згідно вимог специфікації PSA B71 2312 та відповідність нормам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах Euro 4, 5 або 6. Підходить для більшості бензинових двигунів Peugeot, Citroën та DS, а також деяких дизелів з фільтрами твердих часток (DPF), для яких регламентуються оливи які відповідають специфікації PSA B71 2312. Перед застосуванням обов'язково звіритися з інструкцією по експлуатації автомобіля.

Виберіть об’єм:

Олива 0W20 Specific RBS0-2AE (1L)

Олива 0W20 Specific RBS0-2AE (5L)

Високотехнологічна 100% синтетична енергоощадна моторна олива, спеціально розроблена для сучасних бензинових двигунів (VEP) і дизелів (VED) останнього покоління VOLVO «DRIVE-E», які оснащаються каталітичними нейтралізаторами та дизельними фільтрами твердих часток (DPF). Спеціально розроблена для автомобілів останнього покоління, які оснащуються дизелями та бензиновими двигунами, атмосферними чи з турбонаддувом, з непрямим чи безпосереднім впорскуванням. Для транспортних засобів які відповідають нормам стандартів Euro 4, 5 або 6, для яких регламентуєтуються моторні оливи стандарту ACEA C5, з дуже низькою HTHS (≥ 2.6 і < 2.9 мПа.с) в’язкістю та "Mid SAPS" зі зниженим вмістом сульфатної золи (≤ 0.8%), фосфору (0.07 ≤ x ≤ 0.09%) і сульфуру (≤ 0.3%). Може використовуватись в двигунах, OEM-виробників, де регламентується використання олив класу в’язкості 0W-20, із зниженням коефіцієнта тертя і дуже низькою в’язкістю HTHS (≥2.6 МПа∙с). Підходить для бензинових двигунів, для яких регламентовано моторні оливи стандартів АСЕА С5 або ACEA A1/B1 та енергоощадні оливи класу в'язкості 0W-20. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Перед застосуванням обов'язково звіритися з інструкцією по експлуатації транспортного засобу.

Виберіть об’єм:

Олива 0W30 Specific LL-12 FE (1L)

Олива 0W30 Specific LL-12 FE (5L)

Високотехнологічна 100% синтетична енергоощадна моторна олива, спеціально розроблена для бензинових двигунів і дизелів BMW і MINI останнього покоління, які вимагають відповідність специфікації BMW Long Life - 12 FE. Застосовується також для бензинових двигунів і дизелів, які вимагають енергоощадних олив класу в'язкості 0W-30, які відповідають стандарту ACEA C2. Сумісна с каталітичними нейтралізаторами (CAT) і дизельними фільтрами твердих часток (DPF). Сумісна з усіма видами палива: бензин, дизельне паливо і біопалива. Перед застосуванням обов'язково звіритися з інструкцією по експлуатації транспортного засобу.

Виберіть об’єм:

Олива 0W20 Specific 5122 (1L)

Олива 0W20 Specific 5122 (5L)

Високотехнологічна 100% синтетична енергоощадна моторна олива, спеціально розроблена для бензинових двигунів JAGUAR LAND ROVER останнього покоління, для яких регламентуються оливи які відповідають специфікації ST JLR.51.5122. Спеціально розроблена для для автомобілів останнього покоління, оснащених бензиновими двигунами та дизелями, атмосферних чи з турбонаддувом, непрями або безпосереднім впорскуванням. Для транспортних засобів, які відповідають нормам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах Euro 4, 5 або 6, для яких регламентовані моторні оливи стандарту ACEA C5, з дуже низькою HTHS (≥ 2.6 і < 2.9 мПа.с) в'язкістю та «Mid SAPS» зниженим вмістом сульфатної золи (≤ 0.8%), фосфору (0.07 ≤ x ≤ 0.09%) і сульфуру (≤ 0.3%). Також підходить до застосування в бензинових двигунах, для яких регламентуються енергоощадні оливи класом в'язкості 0W-20 з відповідністю вимогам стандарту ACEA A1/B1 або ACEA C5. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Сумісна з усіма видами бензинів і біопалив. Перед застосуванням обов'язково звіритися з інструкцією по експлуатації транспортного засобу.

Перед застосуванням обов'язково звіритися з інструкцією по експлуатації транспортного засобу.

Замовляйте оливу в VB AVTO: тисніть тут