Революція від Bosch: Платформа Інтеграції Cockpit & ADAS

Bosch представила нову автомобільну платформу "платформа інтеграції cockpit & ADAS", яка об'єднує інформаційно-розважальні та допоміжні системи на єдиному чипі SoC. Це спрощує електронні системи автомобіля та робить їх більш безпечними.

Революція від Bosch : Платформа Інтеграції Cockpit & ADAS

На виставці CES 2024 у Лас-Вегасі Bosch вперше представить цю інноваційну платформу, яка може об'єднувати функції від автоматичного паркування до голосового асистента на одному SoC.

За словами Маркуса Хейна з Bosch, нові центральні комп'ютери відіграють ключову роль в програмно-визначених автомобілях, контролюючи всі аспекти роботи автомобіля та скорочуючи кількість окремих блоків керування.

Компанія очікує, що до 2026 року вона здобуде 3 млрд євро від продажу автомобільних комп'ютерів для інформаційно-розважальних та допоміжних систем. Bosch також визначається як експерт в галузі програмного та апаратного забезпечення для транспортних засобів.

Нові комп'ютери використовують модульний підхід, дозволяючи виробникам збирати індивідуальні рішення на основі автономних програмних рішень. Bosch також акцентує важливість інтеграції програмного забезпечення, прогнозуючи рост ринку програмного забезпечення для автомобілів до 2030 року.

Також важливою перевагою є підтримка різних SoC від різних виробників, що робить Bosch винятково гнучким і доступним для різних клієнтів.

Загалом, Bosch визначається як впливовий учасник у розвитку програмно-визначеної мобільності, надаючи інтегровані та ефективні рішення для автомобільної індустрії.