Перевірка авто по ''Зимовому Чек-Листу''

Зима близько! Часу для підготовки до морозів залишається дедалі менше. Зберігайте чек-лист підготовки авто до холодів, щоб бути на ходу в будь-яку погоду!

«Взуйте» зимову гуму. Вона поліпшує зчеплення зі слизькою від криги дорогою, підвищує керованість, скорочує гальмівний шлях. Міняти шини треба на всіх чотирьох колесах одночасно, а не «перевзувати» ведучі, а інші залишати на потім. Їзда на різній гумі зумовлює дисонанс у керуванні й може спричинити серйозну ДТП.

Огляньте АКБ. Взимку ця деталь зазнає підвищеного навантаження. 

Протестуйте мастило. При низьких температурах мастило густішає, а двигун перегрівається. Пам’ятайте: мастило треба міняти 1 раз на рік або після кожних 10‒15 тис. км.

Стежте за рівнем антифризу. Важливо підтримувати рівне співвідношення антифризу й води. Якщо води буде забагато, в умовах низьких температур суміш замерзне.

Замініть щітки склоочисника й рідину склоомивача. Рекомендується міняти щітки щороку, а краще — кожні півроку.

Перевірте патрубки й ремені. Коли температура знижується, з’єднання послаблюються. Якщо десь щось не було затягнуто належним чином, в мороз ця деталь може вийти з ладу.

За допомогою найновішого діагностичного обладнання майстри Бош Авто Сервіс ВБ АВТО перевіряють справність всіх вузлів і компонентів автомобіля. Це не тільки знизить ризик ДТП на слизьких дорогах, але й позбавить вас несподіваних неприємностей у дорозі.

Запрошуємо на професійну перевірку готовності авто до зимової експлуатації  до Бош Авто Сервіс VBavto.