Очисники заднього скла

Автомобіль є досить дорогим задоволенням. Причому це пов'язано зовсім не з ринковою ціною. Автомобіль періодично потребує заміни певних деталей та витратних матеріалів. Це відноситься і до склоочисників. Автомобілісти зазвичай називають їх двірниками.

Очисники заднього скла

Значення склоочисників для безпеки та огляду автомобіля

Щітки склоочисників регулярно контактують з брудом, пилом, водою. Це веде до зношування. У такому стані від склоочисників толку небагато. Їздити з брудним склом – неприпустимо. Тому важливо своєчасно придбати нові щітки для очищення скла. Їхню заміну не складно здійснити самостійно.

Якщо автомобіль експлуатується регулярно, за різних погодних умов, на різних забруднених ділянках дороги –  саме склоочисникам доводиться регулярно взаємодіяти із зовнішніми умовами. Головним їх  завданням  є забезпечення хорошого огляду навколишнього простору як попереду, так і позаду автотранспорту. Цей фактор безпосередньо пов'язаний з безпекою пересування. Двірники, як і пас безпеки, визнані найважливішим елементом автомобілів. Вони можуть зберегти життя водієві. 

На окрему увагу заслуговує задній склоочисник. Адже щітка в цьому випадку завжди зношується швидше. Її замінюють набагато частіше. Причиною цього стають аеродинамічні особливості транспортного засобу. Під час руху вітер обдуває бруд та пил з лобового скла. Краплі дощу можуть злітати із нього самостійно. Але все йде назад, осідаючи на склі ззаду. З-під коліс сюди теж регулярно летить пилюка. У результаті частки паливно-мастильних матеріалів осідають. Отже, задньому склоочиснику доводиться працювати інтенсивніше переднього.

Щітка склоочисника (двірник) - Повідець (тримач)

У серію задніх склоочисників Bosch Rear входять

Bosch Aerotwin Rear – безкаркасні склоочисники заднього скла зі спеціальними кріпленнями. Bosch Aerotwin Rear налічує кілька десятків артикулів, в залежності від довжини і кріплення заднього склоочисника.

Bosch Twin Rear – склоочисники для заднього скла з каркасною основою. Ця лінійка складається з традиційних каркасних задніх щіток і задніх склоочисників в пластиковому корпусі. Bosch Twin Rear включає більше сімдесяти артикулів.

Програма Bosch склоочисників заднього скла

Задні склоочисники Bosch Rear доступні практично для всіх моделей автомобілів і задовольняють будь-які індивідуальні вимоги

Програма Bosch склоочисників заднього скла

Щітки склоочисника із серії Bosch Rear – це традиційні каркасні двірники, призначені для заднього скла автомобілів. Цей тип склоочисників потрібен для позашляховиків та хетчбеків, кузов яких, а точніше їхня задня частина сконструйована таким чином, що заднє скло постійно стає жертвою забруднення – частинки бруду потрапляють на заднє скло машини прямо з-під коліс. А оскільки утримувати заднє автоскло в чистоті не менш важливо, ніж вітрове, необхідно вибрати якісну щітку склоочисника, яка мала б хорошу притискну силу і бездоганно справлятися з очищенням заднього скла. Найкраще рішення – це склоочисники Bosch Rear!

Каркасні щітки склоочисника Bosch Rear мають спеціальне кріплення, що дозволяє надійно зафіксувати двірник на задньому склі певних авто. До слова, задні щітки неможливо підібрати за будь-якими параметрами. Майже всі виробники автодвірників, у тому числі і Bosch, розробляють задні склоочисники індивідуально для конкретних марок та моделей авто. Це величезний плюс, адже ви зможете придбати щітку, яка 100% підійде для вашої машини, а значить вам гарантована бездоганна чистота заднього скла, чітка оглядовість і максимально комфортна їзда!

Переваги склоочисників заднього скла

Переваги склоочисників заднього скла

У каталозі VBavto ви знайдете широкий вибір очисників заднього скла для вашого автомобіля. Незалежно від того, чи вам потрібно замінити гумову стійку, щітку або моторчик очисника заднього скла, у нас є все необхідне. Ми пропонуємо якісні комплектуючі, що забезпечать ефективну роботу очисника та чистоту заднього скла під час руху. Замовлення запчастин у нашому каталозі легке та зручне, і ви можете отримати необхідні деталі для вашого автомобіля швидко й надійно.