Новинка від Solgy – акумулятори з функцією «Start-stop»

Новинка від Solgy - акумулятори для автомобілів з функцією «Start-stop» system вже в асортименті VBavto!

Новинка від Solgy - акумулятори з функцією «Start-stop»

Solgy розуміє вимоги до сучасних автомобілів і пропонує новинку в асортименті – акумулятори з підтримкою технології «Start-stop» system. 

В автомобілі з даною функцією при кожному гальмуванні або на невеликих зупинках під час руху в міських заторах глушиться двигун. Тому необхідний акумулятор особливої конструкції, який легко переносить часті зупинки та здатний швидше звичайних батарей відновлювати ємність в умовах їзди у місті.

З урахуванням всіх цих вимог, були розроблені спеціальні акумулятори Solgy. Це батареї, які виготовляються за технологіями EFB і AGM. При цьому, варто зазначити, що кожен з цих типів має певні конструктивні особливості, які впливають на специфіку їхнього заряду, які варто враховувати. 

AGM - це безкомпромісне рішення, здатне працювати в екстремальних умовах, при сильних вібраціях і навантаженнях, видавати стабільну напругу без просідання і швидко заповнювати заряд. За це їх найчастіше обирають власники позашляховиків.

EFB – проміжний ступінь між AGM та звичайною рідиною батареєю, їх можна назвати вдалим компромісом. Конструктивно він ближче до «класики», EFB не сильно поступається AGM у стійкості до глибоких розрядів та швидкості зарядки.

Обидва типи акумуляторів відмінно показують себе в «зелених» машинах із системою «Start-stop», але виготовляються за різними технологіями та для різних завдань. 

Переконайтесь в надійності: батареї Solgy створені для задоволення індивідуальних потреб клієнтів і виготовлені відповідно до найвищих стандартів якості.