Нове надходження запчастин Japanparts

Japanparts була заснована в 1988 році в рамках сімейної групи компаній, заснованої в Automotive Valley (Італія), що складається з Menbers Spa та Cobo Spa, що спеціалізується на оригінальних запчастинах для автомобілів. Понад тридцять років Japanparts є основним постачальником компонентів та запчастин для японських, корейських та американських автомобілів у Європейському Союзі під своїми трьома брендами: Japanparts, Ashika та Japko. За майже 30-річну історію торгова марка Japanparts (у перекладі – японські запчастини) заслужила репутацію лідера за повнотою асортименту високоякісних запчастин для японських, корейських та американських автомобілів.

Нове надходження запчастин Japanparts

Попри те, що Japanparts Group історично спеціалізується на азійських автомобілях, лінійка амортизаторів охоплює європейські та американські моделі: VAG Group (Volkswagen Audi), FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles), Renault Group (Renault-Nissan-Dacia), PSA. Group (Peugeot Citroen), BMW, GM, Mercedes, Subaru, Toyota та Volvo. Нещодавно додані позиції для Cadillac, Hummer, Land Rover, Smart, Piaggio та DR.

Загалом, бренд Japanparts відомий своєю високою якістю та надійністю продукції та продовжує впроваджувати нові технології та інновації для задоволення потреб автовласників та автомайстерень.