Нове надходження запчастин DOLZ

На сьогодні компанія DOLZ – світовий лідер в області водяних помп для легкових, вантажних автомобілів і спецтехніки. Підприємство виробляє продукцію за новітніми технологіями, процес виготовлення виробів автоматизований, контроль якості здійснюється на кожному етапі. Все це в сукупності дозволяє випускати продукцію високої якості, що підтверджена сертифікатами ISO 9002, а також Q1 Quality Award від Ford Motor Company.

Нове надходження запчастин DOLZ

Dolz, SA є одним з небагатьох виробників, які здійснюють повний цикл виробництва: від виплавки алюмінію до кінцевої обробки та збірки на одному заводі, де повна роботизація виробництва поєднується з постійним контролем якості та високою продуктивністю. Мета компанії полягає в удосконаленні виробничого процесу й усунення всіх моментів, які можуть скомпрометувати якість свого продукту. Dolz виробляє більш 3500000 помп на трьох заводах, і присутні більше ніж в 70 країнах по всьому світу завдяки своїм грамотно розташованим логістичним платформам, які спрямовані на забезпечення сервісу високого рівня.

Відмінні особливості:
- DOLZ - один з дуже небагатьох виробників, що використовують алюмінієве литво, лінії механічної обробки та складальне виробництво;

- Слід зауважити, що продукцію DOLZ упаковують у свою оригінальне упакування багато відомих виробників водяних помп. Оригінальна продукція DOLZ - це продукція по чудову ціну від власної мануфактури.