Нове надходження запчастин TrakMotive

TrakMotive, заснований у 2006 році як компанія Wonh Industries. Головний розподільний центр і штаб-квартира знаходяться в Редлендсі, Каліфорнія.
Wonh Industries є провідним світовим виробником для численних компаній OE та OES, а також провідних замовників післяпродажного обслуговування. Їх сучасні виробничі потужності отримали численні міжнародні сертифікати.

Нове надходження автозапчастин TrakMotive
Електросклопідіймачі TrakMotive забезпечують зручність, комфорт і надійність, наділенні функцією захисту від защемлення, забезпечують вільний рух скла вгору та вниз, а також зупинку в будь-якому положенні. Завдяки багаторічним дослідженням та інноваціям, під час проєктування та виробництва, TrakMotive зміг подолати такі проблеми, як натяг дроту, усадка кабелю та еластичність пружини. Кожен електросклопідіймач проходить численні ретельні випробування, щоб гарантувати якість для своїх користувачів.


Напіввісі, комплекти ШРКШ та пилозахисні комплекти TrakMotive розроблені на сучасному виробничому підприємстві. Виготовлені з матеріалів найвищої якості та розроблені для роботи в найрізноманітніших умовах.
Мета TrakMotive — надати клієнтам автозапчастини, які витримають високу температуру, нерівну місцевість, воду, бруд і пісок.