Нове надходження автозапчастин Purflux

Purflux – відомий французький виробник автомобільних фільтрів, заснований у 1956 році з часом став ототожнюватися з виразом "ефективність оригіналу" на незалежному вторинному ринку. В цей час заводи та лабораторії Purflux входять до складу Sogefi Group. 

автозапчастини Purflux

Італійська SOGEFI Group є провідним світовим постачальником оригінальних деталей для автомобільної промисловості із більш ніж 35-річним досвідом. SOGEFI розробляє, розробляє та виробляє системи фільтрації та гнучкі компоненти підвіски, а також системи управління повітрям та охолодження двигуна.

Завдяки своїй сильній прихильності до досліджень SOGEFI Group постійно вдосконалює свої компоненти з технологічними досягненнями у всіх галузях, оптимізуючи продуктивність з погляду життєвого циклу, ефективності, розміру, ваги та екологічної сумісності

Під зонтичним брендом SOGEFI Group пропонує свою продукцію на різні ринки через низку комерційних брендів – кожен зі своїм іміджем, культурою та спадщиною: SOGEFI PRO, COOPERS FIAAM, FRAM, PURFLUX, TECNOCAR та інші.

Компанія PURFLUX пропонує повний асортимент масляних, повітряних, паливних та салонних фільтрів оригінальної якості, завдяки якому можна підібрати оптимальне рішення для кожного клієнта. Фільтри компанії відповідають усім технічним і комерційним вимогам автовиробників.

Все це стало можливим завдяки унікальній майстерності та багатому досвіду, накопиченому за 50 років роботи технічним персоналом PURFLUX у галузі фільтрувальних елементів, створених з використанням технологій гофрування Chevron та плоского фальцювання.

Завдяки технології гофрування Chevron, PURFLUX змогла збільшити площу фільтрації фільтрів на 15-20% в порівнянні з фільтрами традиційного складання при одному і тому ж обсязі, вносячи тим самим суттєвий внесок у справу захисту навколишнього середовища.

Шляхом варіювання таких показників, як склад волокон, маса, товщина, проникність, компактність, швидкість потоку, тип сполучної речовини, що використовується, і кількість фільтрувальних шарів, PURFLUX пропонує широкий спектр фільтрувальних матеріалів, що відповідають не тільки сучасним вимогам до фільтрації, але і вимогам завтрашнього дня

Асортимент продукції PURFLUX:

Фільтри Purflux повністю відповідають міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO TS 16949. Бренд Purflux має велику популярність і довіру серед автомобілістів і є одним з провідних виробників фільтрів в Європі.

Перейти до каталогу VBavto: тисніть тут