Нове надходження ABA Automotive

Найкращий спосіб забезпечити чудову та безпечну роботу двигуна – це заміна ременів ГРМ, направляючого ролика та натяжних пристроїв. Асортимент комплектів ГРМ Aba Automotive пропонує ідеальне рішення. 

Комплекти ГРМ бренду ABA містить натяжні ролики власного виробництва та паси провідних світових виробників. Економічна ефективність цього продукту робить його надзвичайно популярним.

Нове надходження ABA

Короткий зміст інформації про бренд ABA

ABA є популярним виробником автозапчастин під власною торговою маркою, присутнім як на локальних ринках країн виробничих потужностей, так і на світовому ринку післяпродажного сервісу автомобілів (aftermarket auto parts).

Історія бренду налічує багато років, а якість запчастин відповідає міжнародним стандартам управління якістю виробництва та менеджменту, що підтверджено сертифікатами ISO 9001, IATF та ISO 9002 SGS. Запчастини ABA відповідають європейським стандартам ISO/TS 16949, TUF та ECE-90R, що підтверджує їх придатність для європейського ринку.

  1. Відгуки про ABA
  1. Характеристики запчастин ABA
  1. Країна виробник ABA, різниця якості
  1. Захист від підробки ABA, як відрізнити контрафакт

Підробка запчастин ABA може бути проблемою, тому важливо звертати увагу на якість упакування, контрольних міток, технічні характеристики та деталізовану інформацію від офіційного дилера.

Для отримання оригінальних запчастин ABA та інформації про артикули та аналоги можна звернутися до VBavto. Магазин VBavto продає сертифіковану продукцію з гарантією виробника.