Нове надходження автозапчастин TrakMotive

 TrakMotive - це компанія, заснована у 2006 році під назвою Wonh Industries, з головним розподільним центром і штаб-квартирою в Редлендс, Каліфорнія. Вони є провідним світовим виробником автозапчастин для численних компаній OE (оригінального обладнання) та OES (оригінального обладнання післяпродажного обслуговування).Їх сучасні виробничі потужності отримали численні міжнародні сертифікати.

TrakMotive

Електросклопідйомники TrakMotive 

 Одним з продуктів TrakMotive є електросклопідйомники. Вони призначені для забезпечення зручності, комфорту та надійності в підйомі та опусканні автомобільного скла. Вони мають вбудовану функцію захисту від защемлення і можуть вільно переміщатися вгору та вниз, а також зупинятися в будь-якому положенні. TrakMotive вирішив ряд проблем, пов'язаних з електросклопідйомниками, таких як натяг дроту, усадка кабелю та еластичність пружини. Кожен електросклопідйомник проходить ретельні випробування, щоб гарантувати якість для користувачів.

Напіввісі, комплекти ШРКШ та пилозахисні комплекти TrakMotive 

 Крім того, TrakMotive також виробляє напіввісі, комплекти ШРКШ (шарнірно-рулевій кінцівці) та пилозахисні комплекти. Вони використовують матеріали найвищої якості та призначені для роботи в різних умовах, включаючи високу температуру, нерівну місцевість, воду, бруд і пісок.

 Метою TrakMotive є надання клієнтам автозапчастин, які можуть працювати в екстремальних умовах і забезпечують надійність та високу якість.

Перейти до каталогу: тисніть тут