Надійність та безпека тоді гальмівна рідина Motul DOT

Гальмівна система – це чи не найважливіша характеристика автівки. Підтримувати ці гальма в першокласному стані - абсолютна необхідність. Дозвольте представити вам надійного помічника для ваших гальмівних потреб: Гальмівна рідина Motul DOT!

Гальмівна рідина Motul DOT

А для того, щоб гальма автівки ніколи не підводили, рекомендуємо скористатися гальмівною рідиною Motul DOT

Знайдіть оптимальний засіб для догляду за гальмівною системою свого авто

Придатна до використання у всіх гальмівних системах та системах зчеплення з гідравлічним приводом, для яких регламентуються рідини, що відповідають стандартам DOT 4 або DOT 3 згідно з рекомендаціями виробника.

Для всіх типів гальмівних систем і систем зчеплення з гідравлічним приводом, для яких регламентуються рідини, що відповідають стандартам DOT 3, DOT 4 або DOT 5.1 відповідно до рекомендацій виробника. Рідина спеціально розроблена для використання в антиблокувальних гальмівних системах (ABS) та інших електронних програм та систем які стабілізують транспортний засіб (ESP, ASR, ...).

Для всіх типів гальмівних систем та систем зчеплення з гідравлічним приводом, для яких регламентовано синтетичні рідини без вмісту силікону. Спеціально розроблена для екстремальних температур роботи в гальмівних системах  автомобілів для  перегонів (сталевих або вуглецевих) та в системах зчеплення. Також підходить до застосування у звичайних гальмівних системах зі сталевими дисками та для систем зчеплення з гідравлічним приводом. Перевищує стандарти DOT 3 і DOT 5.1, за винятком в'язкості при -40°C / -40°F.

Для всіх типів гальмівних систем та систем зчеплення з гідравлічним приводом, для яких регламентовано синтетичні рідини без вмісту силікону. Спеціально розроблена для екстремальних температур роботи в гальмівних системах автомобілів для перегонів керамічних чи вуглецевих, в яких охолодження повітрям недостатнє. Також підходить до застосування у звичайних гальмівних системах зі сталевими дисками та для систем зчеплення з гідравлічним приводом. Перевищує стандарти DOT 3 і DOT 5.1, за винятком в'язкості при -40°C / -40°F.

MOTUL RBF 700 FACTORY LINE спеціально розроблена для забезпечення найвищої ефективності в умовах перегонів, де гальмівні системи працюють при дуже високих температурах.

Пам'ятайте, що догляд за гальмами - це все одно, що міцні теплі обійми, які допоможуть вам і вашому автомобілю підкорити будь-яку дорогу зі спокійною душею. Тож заправляйте свій автомобіль гальмівною рідиною Motul DOT, і нехай безпека супроводжує вас у всіх ваших пригодах!

Підібрати гальмівну рідину до свого автомобіля ви можете в каталозі автомагазину VBavto.