Надійне охолодження вашого автомобіля: разом з Motul Auto Cool

Ще одне лагідне нагадування турбуватися у спеку не лише про себе, але й про автівку. Охолоджувальні рідини, такі як Motul Auto Cool, є дуже важливими для забезпечення правильної роботи системи охолодження автомобіля, особливо в умовах високих температур.

Motul Auto Cool

Motul Auto Cool Optimal Ultra – охолоджувальна рідина, що підходить для легкових автомобілів, вантажних транспортних засобів, будівельної та сільськогосподарської техніки, садових моторизованих інструментів, водних транспортних засобів та стаціонарних двигунів.

MOTUL AUTO COOL OPTIMAL ULTRA - це концентрована охолоджувальна рідина, з довготривалим терміном використання, яку варто розбавити м’якою водою для використання в системі охолодження, на основі моноетиленгліколю з використанням органічних кислот (OAT) технологія Organic Tech. Найкраще підходить для систем охолодження: легкових автомобілів, вантажних транспортних засобів, будівельної та сільськогосподарської техніки, садових моторизованих інструментів, водних транспортних засобів, стаціонарних двигунів…

Motul Auto Cool G13 Ultra – охолоджувальна рідина, яка особливо рекомендується для рідинних систем охолодження легкових автомобілів та легко навантажених комерційних транспортних засобів Групи VAG (VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA та SEAT).

MOTUL AUTO COOL G13 ULTRA – це концентрована охолоджувальна рідина, з тривалим терміном експлуатації, перед використанням охолоджувача, потребує розбавлення м’якою водою, на основі моноетиленгліколю і гліцерину, з використанням суміші гібридних органічних та неорганічних додатків — технологія Lobrid Tech. Особливо рекомендується для рідинних систем охолодження легкових автомобілів та легко навантажених комерційних транспортних засобів Групи VAG (VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA та SEAT), для яких регламентовано використання охолоджувальної рідини із відповідністю вимогам стандарту G13 (VW TL 774 J).

Motul Auto Cool Expert Ultra – універсальна охолоджувальна рідина, створена з використанням суміші органічних та неорганічних додатків – технології Hybrid Tech. Може змішуватись з усіма охолоджувальними рідинами створеними на основі моноетиленгліколю.

MOTUL AUTO COOL EXPERT ULTRA – це концентрована охолоджувальна рідина, з довготривалим терміном використання, яку варто розбавити м’якою водою для використання в системі охолодження, на основі моноетиленгліколя, з використанням суміші органічних та неорганічних додатків – технології Hybrid Tech. Даний продукт може змішуватись з усіма охолоджувальними рідинами, створеними на основі моноетиленгліколя. Рекомендується для систем охолодження: легкових автомобілів, вантажних транспортних засобів, будівельної та сільськогосподарської техніки, садових моторизованих інструментів, водних транспортних засобів, стаціонарних двигунів…

Пам'ятайте, що регулярна перевірка рівня охолоджувальної рідини та її якості є важливою частиною технічного обслуговування автомобіля. У разі потреби додайте або замініть рідину, дотримуючись рекомендацій виробника автомобіля та інструкцій Motul Auto Cool.

Охолоджувальну рідину для себе ви можете придбати де завгодно, а для автівки – в інтернет-магазині VBavto.