Motul Fogging Oil для міжсезонного зберігання транспорту

Володієте технікою, яка вимагає міжсезонного зберігання? У такому випадку рекомендуємо приділити увагу догляду за двигуном, щоб продовжити його службовий термін та спростити обслуговування у майбутньому.

Motul Fogging Oil для міжсезонного зберігання транспорту

Одним з ефективних рішень є використання Motul Fogging Oil, створеного для захисту внутрішніх частин двигуна від іржавіння та корозії. Цей продукт сумісний з будь-якими 2- або 4-тактними двигунами транспортних засобів, які планується зберігати протягом тривалого періоду, наприклад, кілька місяців.

MOTUL FOGGING OIL призначений для захисту внутрішніх частин двигуна від ржавіння та корозії в процесі міжсезонного зберігання. Подовжує термін експлуатації двигуна та полегшує його обслуговування. Застосовується для двигунів усіх транспортних засобів, які не експлуатуються довгий період часу (від декількох місяців) в перервах між сезонами: водні транспортні засоби, автомобілі, мотоциклетна техніка, снігоходи, садова техніка, генератори. Продукт сумісний з будь-якими 2-х або 4-х тактними двигунами, які експлуатуються сезонно та мають довготривалий термін зберігання.

Motul Fogging Oil ідеально підходить для ефективного міжсезонного зберігання мотоциклів, автомобілів, генераторів, водної та садової техніки. Забезпечте надійний захист вашого обладнання в період його бездіяльності.