Моторні оливи Motul: надійний партнер для вашого мотоцикла

Для мотоциклів вибір правильної моторної оливи дійсно має велике значення для безпеки водія та тривалості експлуатації байка. Оливи Motul 7100 4T і 710 2T вважаються одними з найкращих варіантів моторних олив для задоволення повсякденних потреб мотоциклістів.

Моторні оливи Motul

MOTUL 7100 10W-40 4T

Motul 7100 4T є високотехнологічною, на 100% синтетичною моторною оливою, розробленою на основі складних ефірів (Естерів). Ця формула забезпечує найкращий захист двигуна будь-якого типу мотоцикла. Вона володіє високою термостійкістю, забезпечує надійне змащення та захист від зносу навіть при високих температурах і екстремальних умовах.

Призначена для високопотужних мотоциклів: sports bikes, street та road bikes, trails, off road bikes, enduro, trial, оснащених 4-х тактів двигунами, з інтегрованою коробкою передач чи ні, з сухим чи мокрим зчепленням, двигуни які відповідають нормам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах Euro 2, 3, 4 або 5, оснащені системами доочистки відпрацьованих газів: каталітичними нейтралізаторами, система подачі повітря у вихлопну трубу... Рекомендується для певних двигунів SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI, для яких регламентуються моторні оливи класом в'язкості SAE 10W-40. Інше використання: вуличні мотоцикли без каталітичних нейтралізаторів, скутери, ATV, UTV...

MOTUL 710 2T

Motul 710 2T є також високоякісною синтетичною моторною оливою, спеціально розробленою для двотактних мотоциклів. Вона має властивості, що забезпечують ефективне змащення і захист двигуна, а також зменшують викиди диму і відкладення вуглецю.

Призначена для високопотужних 2-х тактів мотоциклів - sports bikes, replicas, trails, off road bikes, enduro, мопеди... оснащених 2-х тактів двигунами, що працюють за високих обертів у важких умовах експлуатації, з безпосереднім впорскуванням чи карбюраторами. Сумісний з автоматичними системами подачі оливи чи для попереднього змішування, з етилованими та неетильованими бензинами. Сумісний з каталітичними нейтралізаторами. Інше використання: скутери, ATV, UTV...

Замовляйте оригінальну оливу Motul на VBavto, щоб забезпечити найкращий захист вашому мотоциклу та насолоджуватися комфортною їздою.