Інновації від Bosch: квантові технології для зміни життя

Bosch активно рухається в напрямку провідного лідера у світі квантових технологій, впроваджуючи сенсори для різних сфер, зокрема в медицині та мобільності. Після десятирічних наукових досліджень компанія планує почати співпрацю з першими пілотними клієнтами у цих важливих галузях.

Інновації від Bosch: Квантові Технології для Зміни Життя

Стартап Bosch Quantum Sensing, створений на початку 2022 року, налічує вже близько 30 співробітників, які активно працюють над реалізацією застосувань квантових технологій

Що це означає для нас? У сфері медицини квантові сенсори Bosch можуть зберегти життя, вимірюючи магнітне поле серця та забезпечуючи точні виміри протягом тривалого часу. Це стане простою та ефективною альтернативою електрокардіографії!

У сфері мобільності квантові сенсори можуть революціонізувати навігацію, створюючи винятково точні системи для повітряних, наземних та водних транспортних засобів. Електромобільність також не залишається осторонь, оскільки сенсори забезпечать точне вимірювання магнітного поля електричного струму та рівня заряду батареї.

Bosch Quantum Sensing рухається вперед із величезним потенціалом, щоб зробити наше життя безпечнішим та зручнішим. Застосування квантових технологій від Bosch обіцяє перевершити очікування та вносити суттєвий внесок наші щоденні життєві сфери.