Як перевірити автомобіль перед подорожжю

Нарешті відпустка! Але в той час, поки ви сидите і відпочиваєте, ваша машина змушена справлятися з найрізноманітнішими труднощами. Велике навантаження, висока швидкість, спекотна погода і довгі спуски створюють колосальну напругу, і не тільки для гальм.

Підготовка авто до поїздки

Що необхідно перевірити перед подорожжю на автомобілі?

Перевірка автомобіля перед подорожжю є критично важливим для забезпечення безпеки та плавного перебігу вашої поїздки. Щоб бути впевненим, що ваш автомобіль доставить вас до пункту призначення цілим і неушкодженим, перед відправленням у дорогу необхідно звернути увагу на наступні моменти:

Як краще обладнати автомобіль?

Ви коли-небудь думали про силу, що виникає усередині автомобіля при різкій зупинці або у випадку аварії? Предмети, що розлітаються при цьому, можуть нанести серйозні пошкодження пасажирам автомобіля. Подібних ситуацій можна повністю уникнути, якщо при розміщенні багажу в автомобілі звернути увагу на наступні моменти:

Які важливі моменти необхідно враховувати під час перевезення вантажу на даху автомобіля або в задній його частині?

Довгі канікули, маленький багажник ─ якщо в автомобілі не вистачає місця, багажник, установлений на даху або задній частині автомобіля, може розв'язувати цю проблему. Але, попри всі переваги цього приладдя, вантаж повинен бути закріплений належним чином, щоб не загубити нічого по дорозі. Завжди необхідно враховувати наступні моменти:

Що необхідно обдумати перед буксируванням автофургона?

Використання власного автофургона є ідеальним рішенням у випадку, якщо ви любите незалежність і хочете мати можливість зупинятися на привал там, де вам захочеться. Крім зручності, фургон – це додаткове місце для розміщення багажу.

Що необхідно перевірити ще раз безпосередньо перед виїздом?

Перед виїздом знайдіть час перевірити наступні моменти ще раз: