Ефективне обслуговування дизельного двигуна: основні поради

Як ефективно доглядати за дизельним двигуном, щоб він працював довго і без проблем.

Ефективне обслуговування дизельного двигуна: основні поради

Автовласники, які цінують економічність та високий крутний момент, обирають дизельні двигуни. Але для того, щоб ці агрегати служили вірою і правдою, потрібно своєчасне обслуговування та кваліфікований ремонт. 

 Усі сучасні дизелі оснащені турбонаддувом, тому забитий повітряний фільтр може значно нашкодити турбіні. З іншого боку, якісний паливний фільтр захистить від виходу з ладу дорогу паливну помпу та форсунки.

Більшість легкових автомобілів з дизельним двигуном мають ремінь ГРМ. Його слід міняти разом з усіма роликами, оскільки нечаста заміна може призвести до серйозних наслідків для двигуна. 

У більшості випадків виходу з ладу деталей паливної апаратури причиною є використання низькоякісного пального з домішками або недостатньою фільтрацією. 

Ремонт дизельної апаратури потребує не лише наявності сучасного діагностичного обладнання та інструменту, але й висококваліфікованого персоналу. Механіки Бош Авто Сервіс регулярно проходять навчання і готові забезпечити діагностику та ремонт згідно з технічними вимогами заводу-виробника будь-яких сучасних дизельних автомобілів!