DPA та VIKA - нові бренди у портфелі VBavto!

Зустрічайте, два потужні бренди DPA та VIKA від концерну Tantivy Automotive в асортименті VBavto. Який пропонує комплексні рішення для VAG GROUP!

DPA та VIKA - нові бренди  у портфелі VBavto!

DPA (Diamond Performance for Auto) – бренд, що належить китайській компанії Tantivy Automotive, надає кузовні запчастини для автомобіля. Постійно здійснюється активна та перспективна реакція на нові моделі автомобілів відповідно до попиту на вторинному ринку, а нові високоякісні продукти представлені на постійній основі. DPA надає понад 6000 видів деталей кузова транспортного засобу. Усі освітлювальні вироби DPA мають сертифікат E-mark of EU

VIKA надає повну серію автозапчастин для двигуна, підвіски та електричної системи автомобіля. Водночас надзвичайні можливості VIKA в інноваційних продуктах допомагають клієнтам підтримувати свої конкурентні переваги з точки зору якості продукції, технологій і досконалого обслуговування. Доступно понад 15 000 видів продукції, а також різноманітні професійні рішення для постачання. Продукція VIKA сертифікована відповідно до стандартів безпеки та якості для автомобільних запчастин у різних країнах і регіонах по всьому світу, включаючи сертифікат E-mark і EAC.