Догляд за ланцюгами байка засобами MC CARE від Motul

Коли мова йде про догляд за ланцюгами байка, вибір правильних засобів є ключовим. З MC CARE від Motul ви можете полегшити процес догляду за ланцюгами вашого мотоцикла. Motul пропонує широкий спектр продуктів, які включають очисники та мастила, спеціально розроблені для дорожніх, позашляхових та гоночних мотоциклів. Незалежно від типу ланцюга, MC CARE від Motul забезпечує ефективну очистку, мащення та захист від зносу. Забезпечте довговічну роботу свого ланцюга і насолоджуйтесь плавним і надійним рухом вашого байка з MC CARE від Motul.

Засоби MC CARE від Motul

Знайдіть оптимальний засіб для догляду за ланцюгами свого мотоцикла

Забезпечте тривалу та надійну роботу ланцюгів вашого мотоцикла за допомогою високоякісних засобів MC CARE від Motul. Незалежно від типу мотоцикла, будь то дорожній, позашляховий або гоночний, у нашому асортименті є засоби для очищення та мащення ланцюгів.

Для очистки мотоциклетних ланцюгів

MOTUL Chain Clean застосовується для очистки всіх типів мотоциклетних ланцюгів (road і off-road) та інших типів транспортних засобів (велосипеди, мопеди, картинг, ATV...)

Для догляду за ланцюгами дорожніх мотоциклів

Мастильний матеріал білого кольору, повністю синтетичне з додатком PTFE. Спеціально розроблене для мащення ланцюгів усіх дорожніх мотоциклів та картингів. Забезпечує ефективне мащення, білий колір забезпечує зручність в виборі дозування. Додаток PTFE зменшує коефіцієнт тертя, захищає від зносу. Володіє надзвичайно високою адгезивністю - навіть на високошвидкісних ланцюгах що працюють в умовах високого навантаження. Водовідштовхувальний, термостійкий та антикорозійний ефект. Сумісний з O-, X- та Z- подібними сальниками.

Застосовується для всіх типів ланцюгів: стандартних і з O,X,Z-кільцями. Вуличні мотоцикли, картинги. Особливо рекомендується для швидкісних мотоциклів: Motul Chain Lube Road залишається на ланцюзі навіть на високих швидкостях.

Для догляду за ланцюгами позашляхових мотоциклів

Застосовується для всіх типів ланцюгів: стандартних і з O,X,Z-кільцями. Cross, enduro, trial мотоцикли, квадроцикли, мотопозашляховики. Особливо рекомендується для позашляхової техніки: Motul Chain Lube Off Road відштовхує бруд і пісок

Для догляду за ланцюгами гоночних мотоциклів

Застосовується в усіх типах ланцюгів: стандартні та O-, X-, Z- подібними ущільнювачами.
Продукт є результатом досвіду Motul в гонках та завдяки співпраці з заводськими командами, лише для дорожного використання (надзвичайно висока адгезивність), MOTUL CHAIN LUBE FACTORY LINE це мастило, спеціально розроблене для мащення ланцюгів гоночних мотоциклів: Road Racing та Endurance.
Особливо рекомендується для дуже швидких мотоциклів: MOTUL CHAIN LUBE FACTORY LINE утримується на ланцюгу навіть при дуже високих швидкостях обертання.

Мастило для ланцюгів у комплекті зі щіткою для очищення

Високоефективне мастило на основі комплексного алюмінієвого мила, містить протизношувальні, антиокисні та антикорозійні додатки. Застосовується для всіх типів ланцюгів: стандартних і з O-, X-, Z- подібними ущільнювачами.
Особливо рекомендується для дуже швидкісних мотоциклів. MOTUL CHAIN PASTE володіє чудовою адгезивністю навіть при дуже високих швидкостях обертання. Підходить для всіх типів дорожніх мотоциклів чи картингів. Температура роботи: від -20 °C / -4 °F до +120 °C / +248 °F в піку до +130 °C / +266 °F.

Засоби для вашого байка в каталозі VBavto