Догляд за паливною системою для її ефективної роботи від Motul

Команда магазину VBavto хочуть запропонувати вам чотири легких рішення для догляду за паливною системою вашого автомобіля – це додатки від Motul!

додатки від Motul

Ось докладніше про ці чотири продукти

Motul Fuel System Clean: Цей додаток призначений для очищення системи паливоподачі бензинових двигунів. Він допомагає видалити відкладення та нагар, які можуть утворюватися в системі паливоподачі та впливати на її ефективність.

MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN розроблений для використання у всіх типах бензинових двигунів, карбюраторних чи інжекторних, атмосферних чи з турбонагнітанням, з чи без каталітичного нейтралізатора, сумісний з усіма видами бензинів та біопалива. MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN - це додаток до бензину, сумісний з паливом Е10 (вміст етанолу 10%). MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN - ефективно очищує відкладення та лаки з системи паливоподачі бензинових двигунів: Видаляє конденсат із системи паливоподачі. Очищує закоксованість в карбюраторах. Очищує форсунки. Очищає забруднення з камери згорання і клапанів. MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN забезпечує відмінне мащення під час процесу чищення та утримує мікрочастинки відкладень у підвішеному стані.

Motul Diesel System Clean: Цей додаток спеціально розроблений для очищення системи паливоподачі дизельних двигунів. Він може допомогти зняти відкладення, які можуть утворюватися в паливних лініях та форсунках дизельних двигунів.

MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN – додаток для очищення системи паливоподачі дизелів, використовується в усіх типах дизелів, з безпосереднім впорскуванням чи ні, атмосферних чи турбодизелях, з фільтром твердих часток (DPF), з селективною системою нейтралізації (SCR) або без них. MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN ефективно очищує бруд та засмічення, які утворюються в паливній системі дизелів:

MOTUL DIESEL SYSTEM CLEAN забезпечує ідеальне мащення в процесі очищення, ефективно розщеплює та утримує в підвішеному стані усі мікрочастинки відкладень. Також запобігає окисненню палива та розмноженню мікроорганізмів.

Motul GDI Clean: Цей додаток призначений для бензинових двигунів з системами безпосереднього впорскування пального (GDI). Він допомагає видалити нагар та відкладення, які можуть утворюватися на розпилювачах форсунок і впливати на продуктивність двигуна.

MOTUL GDI CLEAN розроблений для використання в паливних системах бензинових двигунів з безпосереднім впорскуванням, атмосферних чи з турбонаддувом, які обладнані каталізаторами чи бензиновими фільтрами твердих часток (GPF) та працюють на всіх видах палива. Призначений для очищення від відкладень, які утворюються на впускних клапанах та розпилювачах форсунок бензинових двигунів з безпосереднім впорскуванням палива, MOTUL GDI CLEAN забезпечує відмінне мащення поверхонь під час очистки та запобігає повторному утворенню відкладень. Спеціально розроблено для видалення нагарів, які утворюються на впускних та випускних клапанах, розпилювачах форсунок, днищ поршня та по всьому контуру паливної системи бензинового двигуна з безпосереднім впорскуванням без демонтажу.

Motul E-FUEL SYSTEM CARE: Цей додаток призначений для гібридних автомобілів з бензиновими двигунами. Він забезпечує стабілізацію палива та захист системи паливоподачі.

MOTUL e-FUEL SYSTEM CARE це спеціалізована багатофункціональна присадка, спеціально розроблена для застосування в автомобілях з гібридною силовою установкою (H.E.V) і гібридною силовою установкою, що підзаряджається (P.H.E.V), оснащених бензиновими двигунами з системами упорскування палива. MOTUL e-FUEL SYSTEM CARE може використовуватися у всіх бензинових двигунах, обладнаних системами упорскування палива, у тому числі турбованих, оснащених каталітичними конверторами, що працюють на всіх сортах бензину, етанолу, газового палива (LPG) та біопалива. Багатофункціональна присадка MOTUL e-FUEL SYSTEM CARE, що забезпечує догляд та підвищення продуктивності, вирішує дві основні проблеми гібридних автомобілів:

Згадані додатки від Motul мають на меті поліпшити роботу системи паливоподачі, видаляючи забруднення, нагар та відкладення, які можуть виникати під час експлуатації автомобіля. Це може сприяти збереженню ефективності двигуна, покращенню пального споживання та загальному здоров'ю паливної системи. Як завжди, переконайтеся, що ви користуєтеся цими продуктами відповідно до інструкцій виробника.