BORSEHUNG – новий бренд в портфелі VBavto!

Зустрічайте, Borsehung - новий бренд в портфелі VBavto!

Borsehung GmbH - відомий німецький постачальник запчастин ОЕ-якості на вторинному ринку для європейських автомобілів. Асортимент продукції бренду охоплює систему двигуна, електричну систему та систему шасі для VAG GROUP.

У каталогах Borsehung можна знайти ланцюги ГРМ, моторчики склоочисників, форсунки, кульові опори, елементи зчеплення та кермового механізму, термостати, троси, стабілізатори, розподільні вали, підшипники, датчики, помпи та багато іншого. Асортимент постійно розширюється. Важливим моментом є те, що Borsehung - це запчастини преміум якості, тому під цим брендом часто можна натрапити на оригінальні комплектуючі, які не були затребувані автомобільними концернами і тепер реалізуються на вторинному ринку. Водночас, приємна цінова політика робить вибір саме цього бренду особливо вигідним.

З моменту свого заснування Borsehung присвячує себе створенню цінності для своїх глобальних партнерів за допомогою різноманітних і вигідних продуктових лінійок і вигідних цін. Завдяки значним інвестиціям у інспекцію продукції, а також управління та контроль усього ланцюга постачання, Borsehung гарантує високу якість своїх товарів. Вся продукція відповідає нормам стандартів ISO-TS.

Сьогодні продукція бренду постачається у понад 30 країн по всьому світу. 

Замовляйте продукцію Borsehung в каталозі VBavto за посиланням.

Країна виробника: Німеччина