AXIA Brake Calipers – новий бренд у портфелі VBavto!

AXIA Brake Calipers - новий бренд, який додається до асортименту і їх високоякісні гальмівні супорти доступні для замовлення в каталозі VBavto. Бренд належить компанії Budweg Caliper A/S, яка має багаторічний досвід у виробництві автомобільних гальмівних супортів і є провідним європейським постачальником.

AXIA Brake Calipers - новий бренд

AXIA Brake Calipers пропонує продукцію, яка відповідає найвищим європейським стандартам якості, завдяки інноваційним підходам та високій компетенції компанії Budweg Caliper A/S. Сортування продуктів включає понад 1500 нових гальмівних супортів для найпопулярніших транспортних засобів у Європі. Контроль якості запчастин здійснюється відповідно до специфікацій Budweg, що гарантує надійність і безпеку продукції.

Це чудова можливість для клієнтів VBavto отримати доступ до високоякісних гальмівних супортів від надійного бренду, який пропонує безкомпромісну якість продукції. Тепер партнери можуть замовляти запчастини від AXIA Brake Calipers для своїх автомобільних потреб і бути впевненими в надійності та ефективності цих компонентів